alla kategorier
EN

Aktuella händelser

Hem>Nyheter>Aktuella händelser

Spårkolmonoxid kan behandla inflammation

Tid: 2021-05-11 Träffar: 61

aw0bw-wfm4o

För mer information, klicka på Sodium Hyposulfite


Kolmonoxid är känt för att vara giftigt, och inandning av luftvägarna kan orsaka hjärnskador och till och med dödsfall, men spårmängder av kolmonoxid kan bidra till att minska inflammation. Forskare i Tyskland och Holland har utvecklat ett nytt sätt att bota inflammation med långsam frisättning av kolmonoxid genom fotodynamisk terapi.

Fotodynamisk terapi är genom selektiv fotodynamisk reaktion för att förstöra sjuk vävnad, injiceras i människokroppen eller fotosensibilisator belagd eller huden, och positionen för ljusbestrålning lesioner av specifika våglängder, fotosensibilisator kommer att producera giftiga ämnen för att döda lesioner. Forskare från University of Jena i Tyskland och Leiden University i Holland har funnit att ett liknande tillvägagångssätt kan aktivera kolmonoxidmolekyler i kroppen och kroppsytan.

Tidigare har kolmonoxidmolekyler frigjorts från lagrade material, som vanligtvis bestrålas med blå eller ultravioletta strålar. mer skadlig. För att lösa detta problem har forskare försökt med fotosensibilisator i mangankarbonylföreningar som innehåller kolmonoxid och sedan använda det röda ljuset säkrare, fotosensibilisatorn för energi och energiöverföringen till mangankarbonylföreningarna. Mangankarbonylföreningar för att få tillräckligt med energi, kan frigöra kolmonoxidmolekyler.

I de efterföljande experimenten lade forskarna en plastfiber till fotosensibilisatorn och mangankarbonylföreningen för att göra fibernätverket, och täckte sedan hudytan med inflammation, med rött ljus bestrålning för att bota sårinflammationen. Men forskarna sa det nya. terapi återstår att studera vidare.

Kontakta oss

Gå med oss ​​och bli den första att veta om våra senaste produkter och kampanjer.

Heta kategorier